Merhabalar. Bu başlıkta konu açmak yasaksa silinebilir şimdiden özür diliyorum. Artık kafayı yiyeceğim hiçbir şekilde reklam veremiyorum.

Arkadaşlar artık kafayı yemek üzereyim. Hiçbir şekilde reklam veremiyorum. 1 Adet 2k limitli BM hesabım vardı. Kullanıdığım reklam hesabında Günlük harcama sınırım 492 tl diye Reklam Hesabını 2k Limitli BM hesabına aktardım. (Yaptığım En Büyük Hata Limit Artması İçin Sabredemedim) Aktardığım Gibi Hesap Devre Dışı Bırakıldı. Bende 2K Limitli BM hesabımdan başka reklam hesabını kullanarak reklam verdim. Herşey güzeldi fakat 12 Saat geçtikten sonra aşağıdaki gibi hata vererek reklamlarım kapandı. (Aktardığım 492 TL’lik BM Hesabı da 1 Gün Sonra Açıldı.)

1 gün Reklam Verdim ardından
Reklam Verir Vermez Hesap Kapandı. (Bağlı Olan Sayfada Kapanıyor) İlk aktardığım 492₺ Limiti Olan Hesabımın Limiti 2k Oldu ve onu tekrar bağladım. Yine aynı hatayı verdi ve sayfa kapandı. BM’den İp Ban Yeme Olasılığım Nedir? Bu Sorun düzelmiyor artık reklam vermek istiyorum ben. Bu sorunumu çözene ücreti neyse verilecektir. 2 Bm hesabından 3 adet reklam hesabı bağladım hepsinde reklam bu şekilde reddedilip bağlı olan sayfalar kapandı.