angemon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çekilişimizden bağımzsız olarak arşive sahip olmak isteyenler için fiyatım : 300 tl öğrencilere: 200 tl

merhabalar arkadaşlar son zamanlarda forumda birçok arkadaşımızın online kazanç konusunda sıkıntı yaşadığını görmekteyim.
R10 tayfası olarak online kazanç deyince aklımıza sadece çok basit şeyleri getirmekteyiz fakat internet alemi bize on binlerce farklı kazanç yöntemi sunmakta bilenler bilir çok uzun süre satış ortaklığı ile uğraştım ve çok iyi rakamları gördüm fakat kazancımızı tek bir yere bağlamak o sistem çökünce hüsrana yol açıyor.

Dolayısıyla online kazanç sistemlerinizi çoğaltmak ve birden farklı alanda koşmak çok mantıklı. Ben son 3 yıldır kimsenin uğraşmadığı veya sadece 1 avuç insanın sessiz sedasız gerçekleştirdiği 11 adet farklı kazanç sistemini kendime uyarlamış ve tam zamanlı olarak bu sistemlere emek vermekteyim. Dolar yükseldikçe kazançlarımda yükseliyor

elimde birçoğunuzun bildiği dünyaca ünlü kazanç sistemleri sitesi buysell üzerinden 3 yıl boyunca satın aldığım ve ortalama 2500$ ödediğim 29 adet farklı kazanç eğitimi var.
Eğitimlerin bazıları ciddi anlamda çok çok basit ve hemen uygulanabilir şeyler bazıları ise süre ve yatırım gerektiriyor. Içlerinden sadece 1 tanesini dahi profesyonelce yapabilirseniz çok iyi rakamları görebilirsiniz.

bu arşivdeki eğitimlerden bazıları direk bu forumda fahiş fiyatlara satılıyor kendilerinin konularına baltalama olmasın diye yazmadım ama sizde araştırabilirsiniz.
Forumda eğitim adı altında satılan birçok şey bu tür sitelerden alınarak eğip büküp yağlanıp ballanıp satılıyor zaten. (gerçekten emek verilmiş tecrübe kokan kaliteli ürünleri ve satıcıları tenzih ediyorum)
hal böyleyken özellikle genç ve online işlere kafa yoran yeni üyelere bir yardımım dokunsun istiyorum ve çekilişle 3 kişiye bu arşivi hediye ediyorum.

konular aşağıdaki gibidir pdfler ingilizce ama translate kesinlikle iş görüyor. çekilişe katılacak arkadaşlar konu altına katiliyorum yazmanız yeterli.

katiliyorum