Merhaba,

Örneğin bir işe başladınız başlangıçta olabilecek gibi duruyordu çabaladınız günlerce uğraştınız sonuç olamayacak şekil de çıktı, örneğin bana bir iş veren googleden url girince toplu resim indirme scripti yazdırdı ben işe başladığımda bu oluyordu ve 1 hafta botla scriptin tasarımıyla uğraştım hatta indiriyordum da 10-100-1000 adet diyorsun geliyordu resimler ancak tam işi verecekken çalışmaz oldu araştırdım ve buna googlenin engel koyduğunu öğrendim bunu araştırmak 2 günümü aldı ve müşteriye o iş yattı olacağı yok o şekil istersen tek tek yada url topla o şekilde indirelim dedim onu da kabul etmedi ben de olmadı diye para isteyemedim,

Şimdi ne iş olursa olsun çağırdın elektrikçiyi sucuyu çürük bi hat çıktı bişey oldu adam o kadar uğraştı daha fazla imkan gerekti ve anlaşılan kısım yapılamaz olduğu anlaşıldı bu bir tespit olarak iş başarımı değilmidir bunu gören adam boşa çabalamaz farklı yol dener ancak gösteren emekçi iş yapılmadı diye ücret alamaz bu doğru mudur? Veya ne durum da doğrudur ne durum da değildir? Baştan anlaşma yapılabilir mi bu konu ile alakalı?