Geçen ay Amazon hesabımdan benim iznim dışında alışveriş yapılmış. Ben alışverişten birkaç gün sonra farkettim, amazon.de üzerinde Alman bir kişinin adına çalıntı kredi kartı ile yapılmış. Fark edince Amazon'u aradım ve hesabı bloke etmelerini istedim. Üzerinden bir hafta geçince hesabı tekrar ettiler ama konu hakkında bir bilgi vermediler.
Hesabımdan nasıl alışveriş yaptılar bilmiyorum. Büyük firma diyerek geçilecek konular değil maalesef her zaman dikkat etmek gerekiyor.

Hesap alışveriş sonrası bloke edilmiş.

Alıntı
Amazon hesabınızda olağandışı ödeme işlemleri tespit ettik. Bu nedenle, güvenliğiniz için hesabınızı geçici olarak bloke ettik ve bekleyen tüm siparişleri ve abonelikleri geçici olarak devre dışı bıraktık.

Ödeme detaylarınızı 72 saat içinde onaylayamazsak bekleyen siparişleriniz iptal edilecektir. En son işlem için kullanılan ödeme yönteminin yetkili sahibi olduğunuzu onaylayana kadar hesabınız askıda kalacaktır.

Hesabınıza yeniden erişim sağlamak için lütfen giriş yapın ve ekrandaki talimatları izleyin. Girdiğiniz bilgileri inceleyeceğiz ve 24 saat içinde size yanıt vereceğiz.