onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sözlerinizden alıntı yaparak “ Üstelik Karabüklü bir adamsın Hadi başka biri yazsa bir artniyet ararım sende o da yok “ Demişsiniz Yani bu yorumu Karabüklü bir kardeşimiz abimiz arkadaşımız yazmış olmazsa Diyarbakır’lı yada Şırnak Hakkari’li biri yazmış olsa art niyetmi arayacaksınız yazan kişide sırf Diyarbakır’lı bu yorumu yazdı diye ??

İşte bunun için kaybediyoruz bu kafa yapısı bu düşünceler yüzünden hep bir birimizle tartışıyoruz ne zaman ki sizin gibi bir birimizi ötekileştirmeyi bırakırsak Sen Diyarbakır’lısın Sen Karabük’lüsün Sen oralısın sen buralısın diye ayırt etmeyip insanı bölgesine göre değil insanlığına göre ayırt ettiğimiz zaman kazanacağız.. Evet ben Diyarbakır’lıyım ve Kürt’üm ama vatanımı seviyorum vergimi veriyorum askerliğimi yapıyorum Türk - Kürt Karabük ayırt etmiyorum tek bir vatan parçası olarak görüyorum aile olmuşuz kız almışız kız vermişiz akraba olmuşuz bağ kurmuşuz yani bunu sen oralısın bek buralıyım demekle bir birimizi ötekileştirmek doğru birşeymi??
yine gereksiz yere tartışmalar çıkacak gibi hissediyorum.
O yüzden ben dahil olmak istemedim konuya.
Ancak tespit Budur. Çok doğru bir tespit. Çok güzel bir yazıydı sizi tebrik etmek istedim. Sonuna kadar haklısınız.