Alevileri inançları için yakmış insanlarız biz. Ateistleri öldürmüşüz, gayleri dövmüşüz. Benim kimsenin siyasi, dini ya da dünya görüşüne karışmaya hakkım yok utanıyorum artık.
ben kitabın içeriğini bilmiyorum. Beni sadece maddi olarak bu kitabın pkkya yardımcı olması rahatsız eder. Bu kitabın insanları dağa çıkartması rahatsız eder. Eğer yok bu kitap bir insanın şahsi görüşüyse ona tek yapabileceğim aksini savunmak olur.
Alevileri yakan bir grup insan yüzünden bu şekilde bir şey diyorsun? geçmiş dönemde öyle üzücü bir insanlık dışı durum yaşandı.
Pkk ne zamandır siyasi bir söylem olmuş güzel kardeşim.Üstelik Karabüklü bir adamsın.
Hadi başka biri yazsa bir artniyet ararım sende o da yok.
Nedir bu Türk insanındaki Hümanizm hastalığı bizi felakete sürükler bu senin kafa. Pkk propagandası yazan kitap için bile belki böyle olmuştur, şöyledir diyorsun.
Türkler o kadar zulüm gördü etti, hangi biri dağa cıktı hangi biri devlete kafa tuttu?
Git bir Akdeniz'de yörüklerin olduğu en fazla yere çocukların altında ayakkabıları yok.
Bir de şu videoyu izle ve o hümanist kafanı at aksi halde yolun yol değil.Şu arkadaşında her videosunu takip et.
https://www.youtube.com/watch?v=wpmFE4EM1Zc