Rexx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hmm ne sebeple nasıl istediler hocam neye dayanarak ıstedıler reg kaydı olarakmı ıstedıler yani uzatma maksatlımı icann kayıtlı bır fırma oyle kolay degıl icann kayıtlı bır fırmanın sorun cıkarması hele ki şu sıralar zirvede icann olması 1 mail ile domainin içinden geçiyor icann firmanın bu riski alacagını dusunmem tabi her an hersey olabılır her sıtenın sahıbıde ınsan ınsanoglunun fıtratında var kötülük gecmıs olsun sana ben guzel guzel kullanıyorum umarım hep boyle guzel kalır
Yani hocam vpn ile olmadığınız ülkedeki kampanyadan faydalanıyorsunuz. Bende sizin gibi faydalandım zamanında 20-30 oldu adresim. Sonra adamlar uyanınca mevzuyu bloke attılar. Üstelik o sıra aynı vpn den sanırım seriden blokelediler tr den gelen üyelerin hesapları. Ben bir sitemin adresini bir kurtarabildim oda shop ile kimlik ayarladım sahte isimle aldığımızda ve icann ile mailleşmek o kadar uzun sürüyorki tahmin etmiyordum. Son 2 ay kalmış domain ise bloke geldiğinde unutun siz o domaini. Form gönder 14 güne yanıt gelir, delil istenir yollarsın 14 gün sonra başka bir belge isterler. Icann bir sana döner bir firmaya. Sonra karar verir şanslıysan ve süre varsa epp alırsın. Ekleme: Oltalama da olabilir 1 euro dan veriyor veriyor oluyor 20-30 domain sonra diyorlar ki senin 20 hesabın var niye çünkü vpn ip aynı. Domain başı 35 euro mu ne çıkardı o zaman ve bir havuz gibi tüm mağdurların hesaplarındaki domainleri aslında tek bir muhatabın aldığını düşündüler ve dediler ki siz 20 kişi değilsiniz 1 kişi aynı ip ile 20 hesap açmış. Geçmiş zaman hatırlamıyor 300 domain x 35 euro fatura gibi birşey çıkmıştı. Belki benim payıma 3k euro deseler ödeyecektim çünkü teklif ettim kabul etmediler o tarihte.