Daniel1336 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanında benden 3k euro civarı birşey istemişlerdi. Firma 97 kayıtlı ama benim 99 kayıtlı premium temalı aylık 500 TL gelirli sitemin domaini hiç oldu 2 sene önce. Bir tane de 17 yaşında jenerik net vardı. Sakın projelik domain için alım yapmayın tecrübe konuşuyor. Register it in laciverti buda. Zaten panelleri vs bile aynı. 2 yıl önceki register it konuları yakın zamanın teknoclouds vakası gibiydi (tabi teknoclouds çıtayı çok yukarı taşıdı). İyi niyetle paylaşıyorsunuz eyvallah ama güvenilirliği tartışılmaz 97 kayıtlı falan demeyin hocam sonra vebale girersiniz. Naçizane tavsiyem sorumluluk size ait yada riskleri bilerek alın demek gerek böyle konularda.
Hmm ne sebeple nasıl istediler hocam neye dayanarak ıstedıler reg kaydı olarakmı ıstedıler yani uzatma maksatlımı icann kayıtlı bır fırma oyle kolay degıl icann kayıtlı bır fırmanın sorun cıkarması hele ki şu sıralar zirvede icann olması 1 mail ile domainin içinden geçiyor icann firmanın bu riski alacagını dusunmem tabi her an hersey olabılır her sıtenın sahıbıde ınsan ınsanoglunun fıtratında var kötülük gecmıs olsun sana ben guzel guzel kullanıyorum umarım hep boyle guzel kalır