Gündem başlıklarına tıklamamayı tercih edebilirsiniz kendi doğrunuzu genelleştirmek kurala bağlanmasını istemek bana yanlış geliyor forumda bir çok bölüm var bana hitap etmeyen bölümlere girmiyorum veya o linke tıklamıyorum bana hitap etmiyor diye o bölümün kapatılmasını isteme hakkım olduğunu düşünmüyorum.

Bu forumda siyasi konular açılmayınca kutuplaşma olmayacak mı her şey güllük gülistanlık mı olacak buradaki arkadaşların ticareti zedeleniyor diye düşünebilirsiniz o zamanda esnafın partisi olmaz derim burada ürün satıyor ve bu durumu kendisine birincil öncelik ediniyorsa eğer yazdıklarına dikkat edecek o sorumlulukta o bilinç içinde olacak.

Yasaklamak ile bu işler çözülmez forum yönetimi çok doğru yapıyor bence herkesin yazdıklarından kendileri sorumludur diyor uyarısınıda yapıyor hakaret eden olur ve yasal merciler bizden bilgi isterse veririz tüm sorumluluk sizde diyor. Bireylerin gerçek hayatta davranışlarının karşılığını almalarını sağlıyorlar . R10.net sadece alışveriş yapılan bir yer değil bunu kabul etmemiz gerekiyor ülkemizin sayılı forumlarından biri ve burada olanı sadece ticaret olarak değerlendirmemek gerekir.

Buranın sevdiğim yanı T.C kimliklerini girerek üye olunduğu için anonim takılma olayının minumum olmasıdır twitter facebok vs gibi ağzına geleni yazan insanların pervasızlığından ise buradaki arkadaşların fikirlerini öğrenmek bana daha faydalı geliyor.

Hepimizin hayatını etkileyen olaylar olduğunda benimle aynı fikirde olmayan arkadaşların fikirlerini öğrenmek hoşuma gidiyor benim görmediğim bir noktayı gösterebiliyorlar empati yapmama katkı sağlıyorlar zira burada anonim pervasızlığı çok daha az bana göre