FahricanEKER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet satın alındı. Baştan sona herşeyiyle ilgileniyor. Şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar.
Güle güle kullanın, bol kazançlar dilerim
Satış devam ediyor, indirimli kampanya bitmek üzere.

AliYucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işten anlamayınca sadece okumakla yetiniyorum. Ama script gerçekten çok güzel. Bundaki mantık nedir acaba? Ne yapar ne işe yarar nasıl kazanç elde edilir? Benim gibi bilgisi olmayana kısa ve basitçe anlatır mısınız?
Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Aslında kripto paraların yanından bile geçebilen birisinin rahatlıkla çözebileceği, çok sade ama profesyonel bir yazılımdır.
Satış konumuzda detaylı olarak açıklamaları yaptığımızı düşünüyorum fakat tüm soruları ve merakları PM veya Whatsapp üzerinden sabırla cevaplamaktayım.
Bu yorumunuzda sorduğunuz soruları buradan cevaplayarak benzer merakta olan üyelere genel bir cevap niteliği taşımasını diliyorum.
Başka sorularınızı lütfen PM veya Whatsapp üzerinden iletirseniz memnuniyet duyarım.

- Bu script ne yapar?
+ Script, Binance Smart Chain ağında yeni bir token oluşturmak isteyenlere çok hızlı hizmet verebilecek şekilde tasarlanmış BEP20 Token Oluşturma Scripti'dir. Token oluşturmak isteyenler kod bilgisine ihtiyaç duymadan sadece birkaç bilgiyi girip ödemesini yaparak kendi tokenlerini üretebilecek ve BSC ağına gönderebileceklerdir.

- Bu script ile nasıl kazanç/gelir elde edilir?
+ Script tüm işlemleri tam otomatik bir şekilde yapmaktadır. Biz kurulumu yaptıktan sonra sadece 10 dakikanızı ayırıp admin panelinden BSC cüzdan adresiniz ve bazı ayarları yaptıktan sonra tekrar sitenizi ziyaret etmenize dahi gerek yoktur. Bu işlemden sonra Google reklamları veya sosyal medya reklamları ile kitlelere ulaşmanız gerekir. Kullanıcının oluşturacağı bir tokenin kuruş kadar size maliyeti yoktur. Siz paketlere ne fiyat belirlerseniz o ücretin %100'ünü kazanırsınız. Yani demem o ki, kılınızı kıpırdatacağınız birşey yok, sadece reklam veya SEO ile kitlelere ulaşın yeter. Bu işlemi internette yapan sadece birkaç tane web sitesi var. En popüler olanı ise, (Google'da "bep20 token generator" olarak aratırsanız reklamlardan sonra çıkan ilk web sitesi) ayda en az XX.XXX $ kazanç elde etmektedir. Scriptten sonraki tek işiniz reklam veya seo çalışması yapmaktır. Gerisi ise BSC cüzdanınızın dolması demektir.

Saygılar, iyi forumlar.