Merhaba

Burası bir Webmaster platformu ve bu site büyük bir velinimet çoğumuz için hazine sandığı hem kazanç olarak hem bilgi birikim olarak bir sürü abimizin kardeşimizin r10’dan para kazanıp çoluk çocuğunun ve kendi rızkını buradan kazandığı hepimizi bir araya getirmesine vesile olan çok güzel bir platform..

İçimizde öğrenci var öğretmen var avukat var muhasebeci var doktor var polis var asker var öğretim görevlisi var yazılımcı var inşaatçı var müzisyen var youtuber var çalışan var emekçi var söylesenize hangi platformda böyle karmaşık iş ve insan grubunu bir araya getiren kaç tane site var Türkiye’de??

8-10 yıl öncesine kadar forumda Geçmiş dönemde benim kadar kimse siyasi konulara takılmıyordu ve benim kadar kimse siyasi konular yüzünden banlanmıyordu ama bunun zararı en çok kendinize oluyor… Hem maddi hem manevi..

Biri konu açıyor X parti Başkanı bunu söyledi diye diğer y- z görüşüne sahip siyasi görüşte olan arkadaşlar dayanamayıp olumsuz yorum yazıyor binevi tahrik edip/tahrik oluyor birbirini kırıyor yada kırılacak şeyler yazıp kişiler banlanıyor olumsuz hakarete varacak şeyler yazdığı için konu uzuyup gidiyor.. Bana r10’da açılan birtane siyasi konunun tartışmadan sona erdiğini gösterin?

Siyasi konular insanları ötekileştirip kutuplaştırmaktan başka hiç bir işe yaramaz.. İnsanlar konu hakkında tartışıncada hakaret düzeyine ulaşıyor ve banlanıp ceza alıyor..

En çok siyasi tahrik konusu açan üyelerde genelde canı sıkılan forumu kıraathane olarak göre forumda hiç bir aktivitesi olmayan bir bilgi birikimi olmayıp forumu sadece ona buna laf uzatmak kışkırtıcı cevap yazıp tahrik etmek yada 3-5 aylık yeni üye arkadaşların oluşturdugunu hepimiz görüyoruz..

Yapmayın arkadaşlar herkes herkesle aynı görüşte olacak diye birşey yok. Benim görüşüm sana terstir senin görüşün bana terstir sesinizi duyurmak istiyorsanız forumu çöp konularla kirtletmek yerine tüm siyasilerin doğrulanmış twitter hesapları var kendilerine yada konularına ulaşıp yazabilirsiniz…

r10 haber sitesi değil - r10 X partiyi temsil eden siyasi site değil - r10 herhangi bir stk ya bağlı site değil - r10 sosyal medya sitesi değil - r10 dernek vakıf sitesi değil