AliFurkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam gittigidiyordan çıkan karara göre yakınınızda tüketici heyeti varsa oraya gidin, güzelce durumu izah edin. Gittigidiyor iade almayı kabul etmese bile tüketici heyetindeki memurlar sizin gerçekten mağdur olduğunuza inanırlarsa zorla onu iade kabul ettirirler. Üniversite zamanı başımıza bundan daha kötü bir durum geldiği için tüketici heyetindeki memurlar çok sıcak kanlı şekilde yardımcı olmuştu bize.
canayrus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba bizde hepsi buradadan 127 ekran aldık, servis gelmeden kesinlikle açmayın yazıyordu. 1 hafta servisi bekledik servis geldi açtı ekran kırık çıktı iade kaydı oluşturuldu, 1 hafta daha yeni televizyonun gelmesini bekledik sıfır gönderdiler.
Dygnn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Babamın aldığı televizyonun ekranı kırıktı. Fotoğraflarını çekip satıcı ile iletişime geçilmişti ve ardından iade edildi. Satıcının da dediğiniz gibi anlayışlı olması lazım. Umarım sorunsuz çözülür.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun televizyonda böyle bir konu var servis çağırıp onlara açtırmanız gerek garanti kapsamına girmesi için
megonal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değişmez.
Sizin kırmadığınızı ispat etmeniz gerekir. Tutanakla kırık diye belirlenmesi gerekirdi.
Mahkemede aynı şeyi söyleyecek.
.
megonal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonucu yazarsınız
.
eslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürün sahbi neden ürünü kırsın diye kimse düşünmez. Bir televizyonu taşımak bu kadar zor olmamalı.
SisteM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Servis kurulumu yapılacak ürünleri açmamanız gerekiyor. Sizin konuda iş satıcıda bitecek.

Ben aldığım ürünle kurulumu yapılan ürünün farklı olduğunu 10 gün sonra farkettim. Hiç bakmadım servis kurdu gitti. Açılmasına, kurulumu yapılmasına rağmen satıcı olması gereken ürünü benim iade etmemi beklemeden tekrar yollamıştı.
Ürünü hiç itirazsız aldılar. Migrostan Axen 140 Ekran aldım