Hala ne diyorsun ya ne alt tabakası bunu sen neye göre belirliyosun? Hadi diyelim ki alt tabaka olsun, istediği kıyafeti telefonu alır veya istediği mekana gider. Konforlu yada gösterişli yaşamak sadece senin gözündeki kariyerlilerin mi olacak?
Senin ne haddine böyle bir sınıflandırma yapmak?
Zengin ve köle diyede sınıflandırma yap istersen. Senin kariyerli olarak sınıflandırdıkların nereden belli o çalıp çırpmadan o seviyeye geldikleri.
Hakkıyla emeğiyle parasını kazanıp o telefonu alır o mekana gider. Gitti gereksiz lüks ya da gereksiz şekilde harcanan paraya alınan telefonu eleştirebilirsin ama sınıflandırma gibi saçma birşey yapamazsın. Senin yaptığın yaramaz çocuk hiperaktif çocuk kıyaslamasından farksız. Saçma kıyaslamalar ve sınıflandırmalar yapmadan eleştirini yapman daha doğru olcaktır!
Hiç bir şekilde katılmıyorum sana

constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabii ki gündelik yaşamını çekip atsın demiyorum. Ama alt tabakada ki çalışan insanla ciddi anlamda kariyer sahibi insan arasında fark göremiyorum. Instagram da PR için hususi kıyafet alınıyor, telefon alınıyor, cix mekanlara gidiliyor. Bazısı 5 yıldızlı lüks otel de bir gün tatil yapıp onu 1 hafta tatil yapmış gibi gösteriyor. Sanki maddi durumu çok iyiymiş, çok lüks bir hayat yaşıyormuş gibi gösteriyor. Sırf sosyal medya için yaşıyor yani.