ErginYilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanıtlarınız ile birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
Daha önce hiç savcılıkta deneyimim olmadı ama bunu bir ilk deneyimim yapmayı planlıyorum. Teşekkürler.
SerhatUner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen yine de şikayet konunu aç 3 mağduriyeti giderir foruma girer, seninkini gidermeden girmesin en azından.
Şu an şikayet konusunu hazırlıyorum. Teşekkürler.
SDClowen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle insanlar ıslah olmaz hocam. Başımın gözümün sadakası olsun deyin geçin. Geçmiş olsun.
Böyleleriyle uğraşmak gerek ama bir yandanda verdiğin enerjiye deymez.
dtah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Savcılığa suç duyurusunda bulun, alırsın paranı. daha önce ticaret yaptıysanız tüm bilgileriniz ortada zaten.
Galiba internette ufak bir araştırma yapıp savcılığa gideceğim. Teşekkürler.
tugberkkuran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
direkt olarak ergin hocama katılıyorum bu işlemi yarın sabah erkenden yapın 170tl demeyin peşine düşün
Teşekkürler, aynen öyle yapacağım. Yaşıda küçük, şimdiden durdurulmazsa daha çok dolandırıcılığa kalkışır.
pastelboya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şikayet konusu ve savcılık delillerle beraber

geçmiş olsun
Teşekkürler, şu an şikayet konusunu hazırlıyorum. Yarında savcılığa gideceğim.
adarsukru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef aynı yöntem ile bende başka bir kişiye 2 gun önce dolandırıldım daha önce gmail üzerine ticaretimiz olmustu kendısıne satış yapmıstım ve 1 haftadır 100k lık instgram hesabı su fıyat aınmıstır dıye mesajlar atmaya basladı bende tıcaretımız var dıyerekten dırek aldım lakın r10 içindede ban yemiş
Bu bana iyi ders oldu, birdaha wp den yazarlarsa r10 profiline bakmadan hiçbir işlem gerçekleştirmeyeceğim. Sizede bu arada geçmiş olsun.