Pasif Bir hayatım olsun hiç ugrasmim sadece yiyeyim diye düşünüyorsanız.
10m faize koyarsanız aylık 140 150k gibi bir faizi var alır her ay o parayı yersiniz.
Biraz aktif olayım derseniz 140 150k 1+1 gibi studio daire alırsınız her ay kücük ve orta sekmentli illerin birinde ögrenciye kiraya verirsiniz yılda 12 daire eder buda 12 kiracı ile ugrasmak demektir emlakcıya verdim bitti gitti ile olmuyor.
Ben daha fazla eksin istiyorum derseniz
5m faize atarsınız kalan 5m ile yatırım yaparsınız örnek
10 daire 10 tarla 10 iş yeri yapabilirsiniz bulundugunuz ile baglı
Ben psikopatım abi manyagım derseniz
10m alırsınız kücük bir ilçede domino etkisi yaparsınız basit bir örnek.
Kücük bir saniyede 20 tane dükkan kapatırsınıoz 3 yıllık peşin verirsiniz kimse size karısamaz.
1-pvp direk fabrikadan alır işler montaj dahil verirsin.
2-kaynakcı 1 usta ile catı işleri yaparsın
3-oto tamircisi ufak caplı elektirik aksesur ve akü satarsınız
4-marangoz atölye
5-halı yıkama koltuk yıkama temizlik sirketi
6-Böcek ilaçlama sirketi + havuz bakımı gibi
Bunların hepsini cogaltılabilir + ben sanayi dedim siz sehir işide düşünebilirsiniz . Tabi bunları hepsini kontrol etmek ölüm orası ayrı mevzu.
Ben bunlarla ugrasamam derseniz direk gider sahile sıfır bir resturan kafetarya alırsınız günlük 10 ile 30k arası hacimli orayıda işletebilirsiniz.
o kadar cok örnek varki bir tane daha vereyim
sürücü kursu + src belgesi veren aktif bir kursu 3 4m devralabilirsiniz cevreniz yoksa kesin batarsınız.
Olmayan bir ilde myk acabilirsiniz.
Beyaz esya dükkanı acabilirsiniz.
Büyük bir teknik servis olabilirsiniz.
Stokcu olabilirsiniz ülkede her gün zaman var 1m yatırım 3 ayda 2m yaparsınız tabi simdi bunu dedim diye linçde yeriz.
Sonuc olarak o kadar parayla yapılcak cok iş ve yatırım secenegi var
Kendi adıma söylüyorum benim hayat felsem Çıraklıgını bilmedigim işin ustalıgını yapmam.