Teşekkür ederim güzel yorum ve tavsiyen için 🙏
Peki begenmedigimiz teklife hiç cevap vermezsek ne olur? Karşı teklif değil de, teklifi verenin daha ne kadar yükseleceğini görmek adına cevap vermeyince ne olur diye sormak istedim? Ya da vakit kaybetmemek adına direkt reddetme var mı? Karşı teklif yerine? Belki red edersek daha hızlı aksiyon alırız ?
Hiç cevap vermemezlik yapmadım. Eğer 100 dolara satmak istemiyorsanız, karşı teklif verin. Eğer alıcı ciddi ise, yine bir karşı teklif verecektir. Rasgele teklif atan portföy yatırımcısı ise ya teklifi artırmaz ya da çok az artırır. Bu durumun kesin bir mantığı yok. Hiç ummadığım bir domaini 10 karşılıklı teklif neticesinde 300 dolara satmıştım. 1 yılda Dan cirom 10 bin dolara ulaştı. Güzel teklifler geldiği oldu, kabul ettim, alıcı ödeme yapmadı. Fakat net domain için 1000 dolar karşı teklif vermeniz benim deneyimime göre karşılık almayacaktır. 100 dolarlık teklifleri direkt kabul ettiğim çok oldu.
Dediğim gibi kesin bir mantığı olmadı için, sizi yanlış yönlendirmek istemem. Eğer domain sizin için gerçekten değerliyse tabiki 100 dolara satmayın. Elinizde geniş bir portföy varsa maliyetini hesaplamak gerekir. Kimi zaman domainleri 10 dolara kaydederken, kimi zaman backorderla yüksek fiyatlarla alıyoruz.