Bundan 6-7 sene önceydi ilk maceram o zamanlar herkes bilmez bayilik panelleri vardı instagramda takipçi kredisi felan vardı harçlıklarımı biriktirerek bayilik panelinden takipçi kredisi alıyor 10k kredi ile 30 sınır ile insanlara satmaya başlıyordum sitelerden felan öyle öyle gelir gelmeye başladı. Harçlık çıkıyordu. Sonra video izlenme felan işi çıktı smm panel işleri çıktı. Bu sefer takipçi alan müşterimin türkiyedeki en büyük instagram sayfalarının sahibi olduğunu öğrendim 1.000 video izlenmeyi 60 kuruştan sağlıyordum adam 1.000.000 izlenme alıyordu video link atıyordu 30k buna 40k buna diye bende linklere izlenme atıyordum krediden düşüyordum haftada 600₺ felan kalıyordu. Adam bana çalıştığı büyük restaurant sahiplerini fenomenleri felan bağladı hepsine işlem sağlamaya başladım 3-4 sene felan bu böyle gitti arada smm paneli kurup belli başlı kişilere sattım şükür güzel kazandırıyordu sonra bir pandemi çıktı sağolsun çıktığı gibi heryer kapandı işler bitti kimse kazanmıyorki bişeyler alsın
pandemi sonrası sadece bir firma kaldı elde o da aylık 1.5-2 anca kazandırıyordu bunun yanında smm panel kurdum sonra o firmayıda kaybettik sosyal medya işinden çekildiler şimdi sadece smm panel. Kazandığımızı reklama verip daha fazla kazanmaya başladık bakalım 3 aydır uğraşıyoruz ama 5-6 senelik tecrübe var şuanlık gayet iyi gidiyor bundan sonrasına bakıcaz