Merhabalar.
Bakkal açmayı planlıyorum. Mahallemizde ayrı ayrı 2 bakkal var. Biri tekel satıyor diğeri satmıyor. Her ikisinin de servisi yok. Ve tek olmalarının rahatlığıyla geç açıp erken kapatıyorlar. Tam ortalarında ve daha işlek bir caddede boş dükkan var. Kirası 1600. Ben onlar gibi değil tekel yoğunluklu çalışmak istiyorum. Servis yapmayı planlıyorum. Potansiyel olarak yüksek bir yer. İşlek sayılacak bir caddede. Yukarıda ve aşağıda tekel işletenler var fakat müşterilerin durmaları sıkıntı yaratıyor. Birde otobüs durağının tam karşısı. İzmir'de yaşıyorum kent kart kazandırmıyor biliyorum fakat müşteri potansiyelini artırır diye düşünüyorum.
Özelliklerinden bahsettim. Sorularıma gelecek olursak.
Biraz birikmişim var birazda kredi olarak düşünüyorum. Kredi imkanları nedir ne değildir bilmiyorum. Başvuruları google dan bakarım. Kafama takılan sadece toptancılara nasıl ulaşılacak. Yoksa onlar mı buluyor seni?
Bilgim olmadığı için tam olarak ne soracağımı da bilmiyorum açıkçası. Lütfen yardımcı olabilirseniz sevinirim.
NOT: Çalışma koşulları şöyle böyle falan filan diyecekler lütfen yorum yapmayın biliyorum az çok. Daha ağır şartları olan bir meslek yapıyorum. Hemşirelik...
Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar.