Askerliğimi bitireli 6 ay oldu şimdide askeri personel olarak iş olarak icra ediyorum telefon mevzusuna gelirsek sistem bellidir girişte android kullanmana izin vermezler acemi birliğini bitirdikten ve usta birliğine geçtikten Max 15 20 gün sonra içeri sokarsın çok çalalım yakalatmam diyorsan eğitim birliğine girerken sokabiliyorsan sok astım hastalığı için şunu söyleyebilirim astım olduğunu belirt heyet onay verirse katılış yapacağın birlikte (acemi/usta) astım hastalığın oldugunu soyle sabahtan akşama kadar oturursun . Ve yukardaki arkadaşa katilmayarak paran varsa bile askerliğini yap inan bana tadılmasi gereken nadide duygulardan birtanesi ve bizim tabirimizle küfür için üzgünüm (sakso) çekme yani komutanlara yalakalık yapma ağır ol ve bilgisayardan exel/world gibi Microsoft programlarını biliyorsan kesinlikle anlıyorum biliyorum de yazıcılar kadar rahat'tı olduğunu pek görmedim hayırlı teskereler
excel günlük işimde kullanıyorum o da şu şekilde
şablon var ve o şablona müşteri bilgilerini dolduruyorum bu yeterli olurmu sizce klavye hızım dakikada 90 kelime ve üzeri