1.kisim hakkinda ilk alintiladiğim mesajinizdan surasi kafama takildigi icin sordum fakat anlatamadim herhalde
"auth yedek anahtarı bir metin dosyasında bilgisayarınızda yedeklenmiş olabilir. Pc'deki dosyaları tarayarak oradan erişmiş olabilir, veya telefonunuzda Google auth ile beraber pc'inizde Authy kullanıyorsunuzdur oradan erişebilir"
authun anahtarlari bir yere kaydedilse bile etkileşim süresinin kisitlanmasi ile anahtarlarin kaydedildiği dosyanin kaydetme süresinden dolayi girmeyi beceremez ki öyle dosya varsa auth konusunda pek bilgim yok fakat googlenin böyle bir dosya barindirip anahtar yedeği alicağini hiç sanmiyorum
Auth aktif ederken kamera ile taramak için qr kodu verir, bir de kurtarma anahtarı olur, benim tüm hesapların kurtarma anahtarları yedekli mesela şifreli bir dosya sisteminin içerisinde. bu kurtarma anahtarını google veya diğer uygulamalarda ekleme kısmında manuel kısmına girerek ekleyebiliyorsunuz. yani kurtarma anahtarı ile 100 tane bile cihaza ekleyebilirsiniz ve tüm cihazlarda aynı kod verir. Anlatmak istediğim buydu.