Bir müşterime instagramda 1 milyon civarı takipçi gönderdim. Ödemesin yarısın almıştım. Sayfa aşağıdaki nedenden dolayı kapandı. Beni mahkemeye verip tazminat alacaklarını söylediler bende işin uzaması için yaklaşık 20bin civarı para ödedim. Bana söyledilerki marka her sayfa bağlı kaldığına göre para kaybediyor. Yani hem takipçiye ödedikleri parayı geri aldılar hemde sayfanın açılma masrafını benden aldılar.

Şimdi bunların sayfaları ticari bir sayfa sayfa içeriklerini kontrol ettiğim zaman, aynı içeriği tekrar tekrar paylaşmak maddesinide ihlal ediyor. yani sadede ben takipçi gönderdim diye sayfa kapanmadı. Hem de repost uygulamasına yani instagrama ait olmayan bir uygulamaya kullanıcı bilgilerini yazarak giriş yapmışlar. Buda bir kapanma sebebidir.

Benim hakime savunmam bu şekilde olacak. : Hesap sadece takipçi gönderildiği için kapanmadı farklı sebeplerde var zaten ihlalde de yazıyor. Ve repost uygulamasına giriş yaptıklarına dair bir kanıtımda var. Facebook ekibi ile konuşmamda var, konuşmamda ekip söylüyor ki bu tür uygulamalara girme kapanma sebebidir.

Yani eğer farklı maddeleri ihlal etmeseydiler sayfa kapanmayacaktı. Bu gerçekten de böyledir.

Size göre dava nasıl sonuçlanır ? Benim tek istediğim benden aldıkları 20bin TL`yi geri almak. Farklı bir şey istemiyorum.

NOT : Ben takipçiyi almadan önce söyledimki, takipçi gönderileceği için hesabınız kapanmayacak. Kapanma sebebindede sadece takipçi gönderildiği için kapandı yazmıyor. Farklı sebeplerde yazıyor. Farklı sebepleride sayfa ihlal ediyor. Sadece takipçi gönderildiği için sayfa kapanmaz. Bunu her kes biliyor.