Kıymetli forum üyeleri öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum. Özellikle askerliğini yapmış veya yapmayı düşünen herkesten fikir almak istiyorum. Öğrencilik dönemim henüz yeni bitti. Önümüzdeki sene inşallah evleneceğim. 4 yıllık spor bilimleri fakültesi rekreasyon bölümü mezunuyum. Ayrıca formasyon eğitimimi tamamlayarak beden eğitimi öğretmenliği diplomamı da elime aldım. Normal er olarak askerlik yapmanın yanı sıra, yedek subaylık yani asteğmenlik istiyorum. Hatta imkanlar dahilinde de bu mesleği teğmenlik statüsünde sürdürmek istiyorum. Henüz tecil işlemi yapmadım ve kasım 30 son başvuru tarihi olduğu için de, başvurumu yedek subaylık olarak yaparak şubat celbine katılmak istiyorum. Ancak bu hususta bir sorum olacak. Geçen senelerde (1 veya 2 sene önce) bir Tuğgeneral yedek subaylığa besyo mezunlarının özellikle alınacağını söylemişti. Sizce çıkma durumu, olasılığı nedir ve bu görevde nelere dikkat etmek gerekir ? Tüm abilerimden ve kardeşlerimden fikir almak istiyorum. Herkese sevgilerimle