Antalya da Çalıştığım bir otelde odama ve banyoma böcek kamera yerleştirmişler. Sebebi ise kızlarının benimle evlenmek istemesi, bunların da beni tanımaya calismasi tabi bunlar beni aç sanıyorlar. Yaptığım bir işi yakaladılar 1 1.5 aydır izliyorlarmis, hiç bir şey yapmadan 2k Euro kazanca eristigim için işi benden almak istiyorlardı, çok ince desibelle zihnimi kontrol etmeye çalıştıklarını fark ettim, "damadimizsin, kızımızı sana verecez, kızımız bakire, kızımız sana aşık, senin bir kıza bizimse sende ki işe ihtiyacımız var, biz güçlü bir aileyiz seninle daha güçlü olacağız, bizim senin ticari zekana ihtiyacımız var, ailemizin kadınları seni jigolo olarak istiyor, kızımızı sana verecez ama sende elinde ki işi bize vereceksin vs vs." gibi kandırmak için Yığınla şeyler dediler.
Bende bunlarla konuşmadan şarkılarla mimiklerle dalga geçmeye başladım, bu sefer küfür ederek aklımla oynamaya başladılar, karşın dayım hadi vursana, delisin sen, seni timarhaneye yatıracaz, bizim senin Parana ihtiyacımız yok bizde zaten çok para var, kesin bunun annesi çingenedir vs gibi cümlelere döndü iş, bir kaç gün bunlarla dalga geçtikten sonra işten çıkma kararı aldım.
Salaklık edip bilet aldım odamda normalde kapımı kilitlerdim ama sabah bir kalktım kapımı açık buldum. Neyse hazırlandım çıktım yola seslerini duymaya devam ettim, şüphelendim ustumede mi kamera, ses cihazi koydular diye, merkezde bir pansiyon tuttum düşünmeye başladım acaba delirdim mi diye, bu sefer kafanın içindeyim evlensene benimle, kızı verdik ya lan daha ne istiyorsun, sen bizim damadimiz oldun, kızı verdik sende bize işi ver hadi artık gibi şeyler duymaya başladım, tüm üstümü çıkarıp içeride bıraktım duşa girdim bu sefer üf şunun şeyine bakın kesin jigolo yapmalıyız vs vs çok şey duymaya başladım, ama galiba üstümde değil vücudumda bir yerde gözlerime bile takmış olabilirler diye düşünüyorum. Sol gozumde sizi var, beynime de arada ağrı giriyor, ya gerçekten delirdim, delirecem yada çok kotu bir insanlara denk geldim.
3 erkek, 6 kadın sesiydi bu sesler.
Şuanda hala sesleri var, yaptığım işi zihnimde dusunmemi sağlamaya çalışıyorlar anlamadım çok garip bir olay akıllarınıza ihtiyacım var, çıkamıyorum işin içinden.
Yazı okunaklı olmayabilir, şuan çok kotu durumdayım soğukkanlılığımı korumaya çalışıyorum. Çok hassas bir konu olduğu için yorumlarınıza dikkat edin lütfen