Merhaba arkadaşlar
Netflix popüler dizisi olan Squid Game popülerliğini kullanarak #squid diye bir token çıkarttılar. Twitter yaygara kopmuş durumda konuyu canlı örneğinden dinleyin.
Ekip çok sağlam tezgah kurmuş. (Sağlam scam) ilk önce piyasaya #squid token sürdüler çok hızlı bir şekilde satıldı. Ama alanlar araştırmadı ve kontrat incelemesi yapmadılar. Panckek üzerinden aldığınız squidleri normal token gibi satamıyorsanız. Satmak için şartlar var
İlk gün 1squid satmak için cüzdanınızda 0.5 marble olması gerekiyordu. Daha sonra süreç aşağıdaki gibi değişti.
27.10.2021 tarihinde 1 Squid satmak için cüzdanında 0,5 marble olması gerekiyor. 28.10.2021 tarihinde 1 squid satmak için cüzdanında 2 marble olması gerekiyordu. (Denedim sattım BSC kayıtlarım var) 29.10.2021 tarihinde 1squid satmak için cüzdanında 5 marble olması gerekiyor. 30.10.2021 bugün itibari ile 1squid satmak için cüzdanında 10marble olması gerekiyor. https://bscscan.com/tx/0x73e4b248896...0ba627357e778c
Şimdi gelelim süreç ne olacak. Ben bu olayı fark ettiğimde 0.5lerden marble topladım. Şuan marble tanesi 4,34$ oldu. Fakat marbleyi satmak şuan çok zor. (sürekli deneye deneye 30 civari yakın satabildim) sürekli deneme yapmanız lazım çünkü botlar tahtaya izin verdirmiyor.
Milyar dolar civarında paraların döndüğü bir olay oldu. Bu işin arkasından büyük bir yaygara kopacaktır.
Paranız sakın bağlamaya kalkmayın. Yakın zamanda eğer bir borsa bunları listeleme yaparsa o zaman satış olacaktır.
İkinci Olay arkasında türklerin olduğu $SGT token olayı var. Şuan sorunsuz al sat yapılıyor ama sonuçta bu tokenların scam olma ihtimali çok yüksek. Çok ciddi karlı gösteriyor ama kesinlikle dikkatli olun.