EBULUT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun,

ancak yeni açılmış bir hesabın bu şekilde konu ile gündeme gelmesi kafamda bir soru işareti bıraktı "https://eksisozluk.com/14-mayis-2021-binanceda-1-milyon-tl-hacklenmesi--6915733" burada böyle bir başlık açılmıştı ve olayın "FAKE" tamamen firmayı karalamaya yönelik olduğu ortaya çıktı, entrylerin tamamını okuyabilirsiniz.

- Bahsi geçen tüm bu APİ , SMS , E-MAIL, PC , GOOGLE AUT. süreçlerini bypass edilmesi mümkündür ancak bunu yapacak kişinin %100 Hacker olduğunu düşünürsek bu denli bu süreci bypass ederek yeniden yönlendirilmesi üst düzey bir bilgi deneyimi istiyor, buna sahip olan kişi 12 bin lira için zahmet verir mi? Ki yukarıda 1 milyon TL olayları dönerken...

-Bana bu süreçte hacker'dan ziyade bu denli sorunsuz sistemin bypass edilmesini uzakta değil sizin bu işle ilgilendiğinizi bilen birilerinde arayın derim.

Tekrar geçmiş olsun, umarım bu olay gerçek değildir ve herhangi bir kaybınız söz konusu değildir.
Hocam keşke yalan olsa fakat ya ben bir hata yaptım ya da gerçekten çalındı param benim apiyle işim olmaz neden ekliyeyim, apilik bir durumum yok. 7/24 Evden çalışan biriyim telefon 1dakika önümden ayrılmaz. Ailemden başka kimse odama dahi girmez. Yani fiziki bir olay değil.