btnaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğrudur hocam bende bir yerden para almayı bekliyorum. Erken verirse hemen alacağım. Bir yandan da kara cuma günleri geliyor merak ettim dedim acaba Apple kampanya falan yapar mi diye? PT güvenli gibi ancak ileride olurda renk konusu olsun RAM falan olsun garanti açısından Apple mağazasından almayı düşünüyorum. Çünkü 11 aldım teknosadan ve renginden memnun kalmadım fazla değiştirmek isteyince Apple biz bir şey yapamayız git nerden aldıysan onlar yapsın der gibi cevap verdi. Teknosa gidince de diyor ki kutudan çıktığı an ne iadesi var ne de başka bir şey. O yüzden Apple mağazasından almak istiyorum.
Kanunen tekrar satışı mümkün olmayan elektronik cihazların iadesi olmaz. Bunda alabileceğin 3 renk var. Bir shoowrooma bir bak. O kadar fark vermeye değmez bence. Ama sen bilirsin tabi. Aldıktan sonraki süreçte kimse sana nerden aldın demez. İstediğin yetkili servise yada apple'a götürebilirsin. Ama ilk alımdan sonra değişim, iade konularında ilk aldığın yer geçerlidir, geçen yaşadığın olay gibi.