Hocam o kadar çok yazılıma başlayıp bıraktım ki artık alışkanlık oldu
Python, java, flutter, c#, c++ hepsine temel olarak başladım ama yapamayım bıraktım. Çünkü bir süre sonra mantığını kafamda oturtamadım çok saçma gelmeye başladı. Hele önümdekiler takır takır kod yazarken benim daha oraya ulaşmama çok var deyip bırakıyorum. Biliyorum yani yaptığım hataları ama heves kırılmasının önüne geçilmiyor. Sürekli farklı diller arıyorum yine başlamak için
Flutter öğrenirken web form uygulaması falan yapmıştım. Zevkliydi ama gönderdiğim bilgilerin güvenliği az olduğundan ve backend bilmek gerektiğinden yine hevesim kırıldı bıraktım. Şimdi de php diyorum yanına birsürü ek şey öğrenmek gerekiyor ve yine backend sıkıntılı.
Yapmak istediğim şeyler kullanışlı web uygulamaları oluşturmak. Güvenli olması benim için önemli. Ama backend diye birşey duyuyorum heves falan kalmıyor birsürü şey bilmek gerekiyor
Kafam çok karışık. Bide öğrensem 3 ay sonra askere çağırırlarsa ben unuturum 😂😂
Yakaladım seni

Çok kişi aynı şekilde senin gibi yapıyor yada daha kolay yollar arıyor. Bu tamamıyla senin düşüncen ve tercihin. Ayrı zamanda güvenlik noktasında çok dert etme, yasal zorunluluklar ve şartlar olmasaydı sana hangi kurum ve kurumların nasıl açıklarla güvenlik zafiyetleri verdiğini tek tek göstermek isterdim lakin gerek yok çünkü daha yeni dediğim gibi HATALARINI ENGEL DEĞİL, AŞAMA, BASAMAK OLARAK KULLANACAKSIN.
En basitinden ben daha yeni mezunum lakin sektörde çok fazla bilgi ve tecrübem var. Şu anda ki hatalarımı düzeltmeye ve bunları basamak olarak kullanmaya çalışıyorum.
Ek olarak şunu da ekliyeyim

Ben üniversiteyi 4. senemde sondan 1.000 sıralarda v.s kazandım

Yani tüm iş kendine güvenmek ve inanmakta bitiyor.
Sen kendine güvenmezseni, başkası sana güvenmez. ( kadınlar)
Sen kendini sevmezsen, başkası seni sevmez.
Sen kendini geliştirmezsen, başkası seni geliştirmez.
O yüzden kendinde ara cevapları, dilleri ve başkalarını boş ver.
Sana ufak bir motivasyon resimi olsun, ne istediğini bil gerisi sana zaten geliyor... Şu anda benim hedefim kendi işlerimi, şirketimi kurmaktı ve bunu aşama, aşama geliştiriyorum.