BedirhanERKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@omergundogar; Çok dallanıyor ve çok düşünüyorsun neden ? Kendini kanıtlamak ? Kendini ispatlamak ?

Burada emin olman gereken tek şey; Kendine ve hislerine güven. Benim gittiğim yoldan gidersen ben olursun, başkasının gittiği yoldan gidersen başkasının gitti yere gidersin. Yeni şeyler öğrenmek, denemek istiyorsan kimsenin gitmediği, bilmediği şeyleri yapacaksın ama yazdıkların gördüğüm kadarıyla kendine güvenmiyorsun. Bu kendine yaptığın en büyük kötülük olur. En kötü zamanda bile KENDİNE GÜVEN, İNAN.

Kendime güvenip, inanca ne olacak dediğini duyar gibiyim ?

Yanlış düşünce burada başlıyor. Kendine güvendikten sonra hatalarını görüp hedef yükselteceksin. Sen hatalarını görmez isen onlar sana engel olur.

Hocam o kadar çok yazılıma başlayıp bıraktım ki artık alışkanlık oldu

Python, java, flutter, c#, c++ hepsine temel olarak başladım ama yapamayım bıraktım. Çünkü bir süre sonra mantığını kafamda oturtamadım çok saçma gelmeye başladı. Hele önümdekiler takır takır kod yazarken benim daha oraya ulaşmama çok var deyip bırakıyorum. Biliyorum yani yaptığım hataları ama heves kırılmasının önüne geçilmiyor. Sürekli farklı diller arıyorum yine başlamak için

Flutter öğrenirken web form uygulaması falan yapmıştım. Zevkliydi ama gönderdiğim bilgilerin güvenliği az olduğundan ve backend bilmek gerektiğinden yine hevesim kırıldı bıraktım. Şimdi de php diyorum yanına birsürü ek şey öğrenmek gerekiyor ve yine backend sıkıntılı.

Yapmak istediğim şeyler kullanışlı web uygulamaları oluşturmak. Güvenli olması benim için önemli. Ama backend diye birşey duyuyorum heves falan kalmıyor birsürü şey bilmek gerekiyor

Kafam çok karışık. Bide öğrensem 3 ay sonra askere çağırırlarsa ben unuturum 😂😂