ibiiza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaş fark etmeksizin herkese ulaşmanın yoludur reklam. Ayrıca neden %5 geri dönüş alsınlar. 200 tl yi alanlar kullanıcak mı sanıyosunuz ? Tabikide hayır alıcaklar alıyor sonra daha işi olmuyor.
Herkese ulaşım sadece tv reklamlarıyla olmaz. Bunun birde sosyal medya mecrası var. 4 yaşında okuma yazma bilmeyen çocuktan tutunda 75 yaşında ki Nazlı abla sosyal medya da daha çok vakit harcıyor. Televizyon reklamları prestijdir. Sosyal medya üzerinden yürüyen reklamlar ise daha çok geri dönüşüm odaklıdır. Daha çok potansiyele ve hedef kitleye ulaşım demektir ki sosyal medya da rain reklamları dönüyor.. Sosyal medyada verilen reklam ile televizyonda verilen reklam gideri ise aynı değildir. Televizyonda sadece üye olmayı ön plana atan Rain reklamı dönse şahsen ben üye olmam. Burada ki amaç ise reklam bütçesini airdrop olarak vererek insanları üyeliğe teşvik edip üye olanlar içinde potansiyeli yakalamak diye düşünüyorum. Bizim bir thodex gerçeğimiz var. Bu gerçekle yakın tarihte yüzleşen bir millet olarak üyeliğe teşvik edecek bir neden olmaz ise sabahtan akşama kadar tv reklamlarında üye ol desen de kimse üye olmaz. En azında bu kadar kişi üye olmaz. Bu arada kesinlikle Rain'i savunmuyorum. Ne olduğu meçhul bir site.