Creskon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lütfen konu ile alakalı yorum yapmayın hocam siz aklımdasınız zaten daha önce de kitap satış haklarının satışını yapmış bulunmaktayım ve satmış olduğum kitap sadece bende sadece ben tanımadığım birisi olarak sözleşme en son yol benim için sayın @hakantopuzoglu; benden daha önce kitap satış haklarını satın aldı lütfen tanımadığınız insanlar hakkında bilmeden yorum yapmayın bunu öğrenmiş olmanız gerek. Hakan Bey konu hakkında yorumlarını belirtmek isterse konu altına yorumlarını yapabilir.

İyi Çalışmalar
Ben 3 senedir satış yapıyorum Türkiye’nin en çok satan kitabını da devrettim zamanında ve daima sözleşmeli yaptım. Bilmediğiniz vesaire değil insanlar çiğ süt emmiş o yüzden alacak kişi kesinlikle sözleşme yapsın. Aklınızda olmiyim ben. İyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum. Benle sözleşip başkasına satmaya çalışıp sözleşmeye yanaşmıyorsan ÖZELLİKLE SÖZLEŞME MADDESİ TÜM HAKLARIYLA DEVİR VE KİTABI ALINTILAMADIĞINA DAİR. Yani bunlara imza atamıyorsan ya verdikten sonra satış yapıcaksın yada internetteki bilgileri harmanlayıp kitab yazmış olacsksın. Bunları ben söylemiyorum siz sözleşme yapmak istemeyerek bunları onaylıyorsunuz ki sözleşmeyi ben değil siz yazın demiştim neyse uzatmaya gerek yok.