Werkmen Medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün ben alacaktım lakin arkadaş kitabı alıntılamadığını ve başka yerdelerde satmayacağına dair ve benim üstüme tüm hakları ile vereceğine dair imzasını istedim kendisinden yanaşmadı. Bugün böyle bir konu açılmış bu arkadaşın bu konuda iyi niyetli olmadığını düşünmeme sebep oldu. Alacak arkadaşlara tavsiyemdir kesinlikle sözleşme yapın. Bu arkadaşın istediği muhtemelen arabayı al kullan ben istediğim zaman başkasına veririm kullanırım veya herhangi birşey. Şuan almaktan vazgeçtim ve alacak kişilerede mutlaka sözleşmeli almalarını tavsiye ediyorum.
Lütfen konu ile alakalı yorum yapmayın hocam siz aklımdasınız zaten daha önce de kitap satış haklarının satışını yapmış bulunmaktayım ve satmış olduğum kitap sadece bende sadece ben tanımadığım birisi olarak sözleşme en son yol benim için sayın @hakantopuzoglu; benden daha önce kitap satış haklarını satın aldı lütfen tanımadığınız insanlar hakkında bilmeden yorum yapmayın bunu öğrenmiş olmanız gerek. Hakan Bey konu hakkında yorumlarını belirtmek isterse konu altına yorumlarını yapabilir.

İyi Çalışmalar