Çok teşekkürler hocam, evet sistem eksikliği ne yazık ki. Benim şuan ki amacım kaldığım yerden devam etmek fakat nereden hacklendiğimi hala bilemiyorum bilsem ona göre önlem alacağım. Şöyle bir durumda var birkaç borsada daha param var sadece Binance'de ki çalındı ve gizemliliğini hala koruyor olay. Ben Binance harici alternatif borsalara bakıyorum kapsamlı değiller Binance kadar. Bu sebepten hala Binancede devam etmek istiyorum ama bu şüpheyle nasıl olacak orasınıda bilmiyorum.
şahsen ben empati kurunca hocam bu olayı binancede bulmuyorum telefona ve pcye format atıp gerekirse anakart virüslerine karşı köklü olarak cihaz değişikliğine bile gidebilirdim format atıp komple temizleyene kadar gmail şifrelerini değiştirip telefon numaraları ve koruma e-postaları kontrol edilene kadar vs hani bütün güvenlik önlemini alana kadar bakiyemin bulunduğu diğer borsalara hiç bir şekilde giriş yapmazdım ben hocam
olası senaryoların hepsini yazdık en başlıca belirtilen senaryolar belli hocam bizim elimizden bu kadarı gelir şimdi anydesk ile bağlanıp kendimiz kontrol etmeye kalksak bir down to hacka kurban gidebiliriz yani sağlık olsun hayırlısı nasip olsun 1 kaybedersin 10 kazanırsın 10 kaybedersin 100 kazanırsın 100 kaybedersin 5 kazanırsın belli olmayan bir sektörde iş yürütüyoruz hocam zaten