Mendive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Pc başındaydım ben yani o zaman, benim şüphem binance taraflı. Koskoca şirket benim 1.000$ parama tenezül edecek değildir tabii ama insanın aklınada gelmiyor değil. Benim APİ ile hiçbir işim yok yani kendim neden aktif edeyim. Binanceye Login olmamla beraber apinin tanımlanması bir olmuş ama hem telefona hemde maile kod gelmiş. Bu kodları görmemem imkansız illaki görmüşümdür o zaman. 7/24 Bilgisayardayım Telefonda önümden bir dakika bile ayrılmaz. Bu durumdan hiçbirşey anlamadım. Bundan dolayıdır ki Binance'den şüphelenmeye başladım. Bireysel hesaplara benim rızam olmadan çekim sağlandı ve kimseye hesap soramıyorum.
burda birazcıkta olsa binancenin eksiği var kodlar anlık iletilmiyor aktarımı durdurmadan önce ekstra onaylar gerekmiyor vs vs ama bunu yapabilecek hiç bişey yok hocam sistemsel bir açık değil bu, bu bir sistem eksikliğidir adamlara sormaya kalksan sistemimizde açık yok malesef sistemimizde bu özellik yoktur derler, senin kaybettiğin tutarıda telafi etmezler bu olabilcek bişeydi nazar gibi düşün bir daha başına gelmemesi için gereken önlemleri al ben ne kadar bilgili olursam olayım gerekirse hackingin kralı olan adam olsun gene böyle bir durumla karşılaşabilir kripto parayı kripto para yapan kimseye hesap soramamaktan tutun gizliliğidir, aktarımlarıdır vs vs bir çok şey var hocam yani sen bu piyasaya girerek bu riskide kabul etmiş oluyorsun binevi

mesela d-livede bizim yayıncı hesabımız vardı bir arkadaşla ortak çalışıyorduk hesabı çaldı hesabın mail adresi benim üzerimeydi şifre vs her türlü önlem alınmıştı ama e-posta değiştirirken ne onay isteniyordu nede kod geliyordu direk onay gerekmeden sorgusuz sualsiz d-livede e-posta değiştirebiliyordun o yüzden hesap çalındı bunu d-liveye sorduğumda sisteminizde böyle bir açık var mail değiştirirken onay istemiyor sisteminiz diye supportun bana vermiş olduğu cevap hayır sistemimizde açık yok sistemimizde bu özellik bulunmamaktadır dendi bende ortada kaldım olan kazandığımız paraya ve takipçilere oldu.

allah kimsenin başına vermesin çok geçmiş olsun cidden