ErdoganUrcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam da benim bildiğim api ile bu tür şeyler yapılamıyor du binance de sadece al ve sat yapıla biliyordu başka yere transfer SMS onay vs şeylere izin vermiyordu diye biliyorum
Api ile herşey kontrol ediliyor zaten binancede api bölümüne girdiğinizde bu uyarıyla karşılaşıyorsunuz.

PPuNisHeRR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgisayarınıza kesinlike rat,trojan bulaşmış.SMS okuma işine gelince acaba icloud hesabınızamı bilgisayardan mı girdiniz ? İcloud hesabına giriş yapınca mesajlar okunabilir mi bilmiyorum ama böyle birşey olabilir. Yada yakın çevrenizden birileri yapmış olabilir. Kesinlikle SMS izni alması gerekiyor.
Çevremdeki insanlar olamaz kesinlikle, Home Office çalışıyorum ve çekirdek ailem dışında kimse yok ayrıca telefonuma yaklaşamıyorlar dahi. Rat Trojan vs bulaşsada onay kodları nasıl elde edildi orasını anlamıyorum.

Marcian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2FA bypass edilemiyor diye biliyorum. Android mi kullanıyordunuz? Geçmiş olsun.
İos hocam ama edildi işte sorunda tamda bu

mertcangokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
API'de bu bahsettiklerinizin olmaması çok normal bir durum, inkar etmelerini gerektirecek bir durumda yok. Geçmiş olsun.
Bunun neresi normal olabilir? O zaman normal çekimde kod onayı istemesinin hiçbir mantığı yok sonuçta o kodlar hırsızlığı engellemek için isteniyor. Api'de o kodu istemedikten sonra ne anlamı kaldı bu işin güvenliği? Hırsıza 3 tane çıkış kapısından ikisini kapatmışlar 1 tanesi açık ordan çıkışı sağlıyor. Saçmalığın Daniskası.