Saçmalıkla salaklıkla ahkam kesecek en son kişisiniz kanımca. Size göre Sencer Solakoğlu'da salak dimi adam amerikadan gelip burada bu işleri yapıyor
https://www.feyzciftligi.com/biz-kimiz
Yok bana 10 bin dönüm tarla verecekmişte kar edecekmişim, anasını ağlatırım o 10 bin dönüm arsanın, sen neyi anlatıyorsun. Git karadenizde bluberry yetiştirenlere bak, ne talebe yetişebiliyorlar ne ürüne. Kazadıkları paranı haddi hesabı yok. Sen gider eski sistem elma armut yetiştirirsen kar falan edemezsin tabi. Kimse salak değil yazmışsın ya kim 10 bin dönüm arsası varken kar edemiyorsa kusura bakma da o salağın ta önden gidenidir. Hadi eyvallah, sabaha kadar yazarımda anlayacak adam lazım karşıma....
Üslubuna dikkat et terbiyesizlik yapma avukatımla muhatap olursun. Sen evinde blueberryle mi büyüdün? İç anadolunun bozkurunda blueberry mi yetiştirceksin? Hatta sera kurar ananas felanda yaparsın sen. Verdiği örneğe bak karadeniz blueberry. Terbiyesiz herif ben çiftliğin önünde duran traktörleri biçerdöverleri satsam senin sülalenin malını alırım bana gelmiş araziden edilecek karı anlatıyosun. Yok anasını ağlatırmış. Git ağlat iç anadolu boş bedelsiz arsa dolu. O kadar tarla, mal havadan mı geldi sen o adamlara iş öğretebileceğini zannediyosun. Bana halkın evine girmeyen meyvenin sera malının karını anlatma git buğday pancara bak senin sofrana hangisi giriyo. Blueberrymiş. Egede yengeç çiftlikleride var biliyo musun? o kadar karadeniz balıkcısı salak dimi gitsinler yengeç bacağı ihrac etsinler. Zekaya bak. Senle tartışanda kabahat terbiyesiz. 30 sene önce bir hasattan ettiği karla 2 ev alan adama senin gibi blueberry dien bir iş bilmez kafa tutuyor. Gidin yapın. İç anadolu karadeniz senin gibi akıllı çöplüğü oldu. Kredi çekip çekip geldiiler. Gir sahibindene bak kaç tane çiftlik satılık. Hepsi senin gibi anasını ağlatırım diye ziraatten çekip çekip geldiler şimdi icradan gelcekler diye ikamet alamıyorlar.