Mail açarak para kazanmak istiyorsan sende gel bir çayımızı iç.

Mail.com.tr hesap oluşturmak artık çok basit

• 2captcha servisi kullanılmaktadır. Sadece bakiyeli bir 2captcha api keyine ihtiyacınız vardır. Proxy isteğe bağlıdır.
    2C
  • Proxy miktarı kadar hesabı 1.5-2 dakikalık bir sürede açabilirsiniz. İsterseniz sistemi döngüye alıp sabah akşam çalıştırabilirsiniz.
  • Proxysiz hesap açma seçeneği mevcuttur yaklaşık 1.5-2 dakikalık bir sürede 1 adet hesap oluşturabilirsiniz düzenli olarak döngüde çalışır.
  • Yavaş tarayıcı optimizasyon sistemleri, selenium gibi sistemler kullanılmaması sebebiyle son derece hızlıdır.
  • 2 gün garanti süresi sunuyorum garanti süresi boyunca kurulumda, bir sorun çıkması durumunda, bakiye yükleme işlemlerinde ücretsiz yardımcı oluyorum.
  • Basit bir tasarımı mevcuttur 5-10 dk sürmeden programın işleyişini anlayabilirsiniz.
  • Hesaplar Mail:Pass şeklinde bir dosyaya kaydetme özelliği mevcuttur.
  • Kar marjı size bağlı olarak yüksektir.

Peki hangi tür Proxy kullanmalıyım dediğinizi duyar gibiyim?

Yazılımı proxy ile beraber kullanmak isterseniz IPV4 SOCKS5 proxy öneriyoruz IPV6larda sorun yaşarsınız. Aşırı uyguna temin etmek için @Sunzi hocamın satış konusunu inceleyebilirsiniz: Tıkla
2captcha hesabı oluşturup bakiye yüklemeniz daha sonra config dosyasına api keyinizi girmeniz gerekmektedir.
Config dosyasındaki diğer ayarlamaları isteğinize göre ayarlamanız gerekmektedir.

Örnek bir resim

Sistem Karlı mı?

Basit bir matematik yaptığımız zaman 1k hesap için her bir proxy de 1 hesap açılacak şekilde düşünür isek 30 TL proxy maliyeti + olarak captcha doğrulaması 1 dolar yani yaklaşık 40 TL gibi bir ücrete 1000 adet hesap açabilirsiniz ve aktif piyasaya baktığınız zaman çok rahat bir şekilde kendini amorti etmektedir.

Garanti Kapsamı
2 gün boyunca bir sorun yaşamanız durumunda ücretsiz destek sunup yazılımı düzeltmeye çalışıyoruz, bir sonuca ulaşılamaması durumunda para iadesi yapıyoruz [iadeye proxy ve 2captcha bakiyeleri dahil değildir]. Garanti kapsamına "şu özelliğide ekler misin", "bu benim işimi görmez" gibi söylemler ve kullanıcı hataları dahil değildir. Garanti süresi sonrasındaki destekler için veya yazılımın bozulması durumunda yapılacak yardımlar için ücret talep etmem gerekir.
Hesapların patlaması yazılıma değil sizin ne kadar hesap açtığınıza, proxylere bağlı bir etmendir. Hesap kapanmaları nedenli herhangi bir iade kabul etmiyorum.

Fiyatı: 200 TL satışta her türlü @Gelistirici; ; izin almıştır.
Referans olarak 3 kişiye 175 Tl