trchalar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun zaten bunu o zamanlar yapmış olmanız. Ben 4-5 nesil çiftçilik ve hayvancılık yapan 2 ailenin nesliyim. Bu 200 yıldır devam eden çiftçilik ve hayvancılığın 15 yılda nasıl eridiğini içinde durarak yaşadım. Sizin büyük sermaye harici yönteminizin ne kadar saçma olduğunu söyleyebilecek ahkama sahibim. O kadar iyi olduğunu düşünüyorsanız gelin ben size bedelsiz 10 bin dönüm tarla kiralayım buyrun yapın kar edin, ev geçindirin. Kimse salak değil milyonluk arsaları bırakıp özel sektörde yer almaya çalışıyor. Ben bugün en güzel evi, arabayı alabilecekken üstümde bulunan hiçbir arsayı tarlayı satmadım belki düzelir dedem gibi eker biçerim diye. Bunu deneyen tüm akranlarım, akrabalarım sadece hayatta kalabilecek seviyede yaşıyorlar. Dediğiniz gibi olsa veririm arsamı kiraya parasını yerim ama mal sahibine bile bırakmayan ürün için kimse arsa kiralamıyor.
Saçmalıkla salaklıkla ahkam kesecek en son kişisiniz kanımca. Size göre Sencer Solakoğlu'da salak dimi adam amerikadan gelip burada bu işleri yapıyor https://www.feyzciftligi.com/biz-kimiz
Yok bana 10 bin dönüm tarla verecekmişte kar edecekmişim, anasını ağlatırım o 10 bin dönüm arsanın, sen neyi anlatıyorsun. Git karadenizde bluberry yetiştirenlere bak, ne talebe yetişebiliyorlar ne ürüne. Kazadıkları paranı haddi hesabı yok. Sen gider eski sistem elma armut yetiştirirsen kar falan edemezsin tabi. Kimse salak değil yazmışsın ya kim 10 bin dönüm arsası varken kar edemiyorsa kusura bakma da o salağın ta önden gidenidir. Hadi eyvallah, sabaha kadar yazarımda anlayacak adam lazım karşıma....