Mabel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakında kelime bazlı ve çok detaylı bir SEO hizmeti vermeye başlayacağız. Şimdilik R10 dışı kurumsal müşterilerimiz ve teklif sunduğumuz bazı kişilerle çalıştığımız için forumdan bazı kişileri önereyim.

@KraLL54; Doğukan hocam kesinlikle bu alanda Off-Page SEO'nun uygulanışı, SEMrush ile analizler, çöp olmayacak kaliteli link inşası konularında iyidir. Konuda da önerilmiş zaten.
@civilengineer; yine bilinçli bir SEO stratejistidir. Neyi niçin yaptığını bildiği için, onun da backlink hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

SEO'da sosyal link paketleri almak demek, çok fazla backlink ekletmek demek, illa fayda sağlayacak veya ilk sayfaya getirecek anlamına gelmez. Demiyorum ki dofollow veya nofollow toplu backlink kasmak zararlıdır. Zararlı değildir. Ancak anchor text kısmı olsun paravanlara bunları kastırmak olsun bazı detayları var ve bu detayları bilinmeksizin, işlem yaptırmak siteyi tepe taklak etmeye yeter. Mesela @teknoft; hocamdan backlink hizmeti aldım, etkilerini daha görmedim, memnun kalacağımı da düşünüyorum ancak niye aldığımı bilerek aldım. Yeni bir site açan birisi 30K backlinki bastırırsa Google da siteyi o adamın eline verir.

Backlink paketleri topyekün zararlıdır diyenlere de katılmıyorum ama eskisi gibi backlink basarak SEO yapıldığına zaten katılmıyorum. Algoritmaya mümkün olabildiğince hakim olup, sitenin ihtiyacı doğrultusunda bu backlinkleri almak gerekiyor. En azından algoritmalara hakim olan ve paradan önce memnuniyeti hedefleyen arkadaşlarla çalışılırsa; onlar bu konuda yönlendirici olacaktır.

Özellikle @KraLL54 hocam bu konuda çok ahlâklıdır. SEO konusunda sektörel bilgi seviyemi bilmiyorken ilk ticaretimizden sonra bana bu konu hakkında birkaç bilgilendirmede bulunarak hizmet bitti, artık ne yapıyorsa yapsın düşüncesine girmeyerek kalitesini gösterdiği için her zaman aklımda olumlu yönde intiba bırakarak kalmış olan bir insandır. Keza fikir alışverişinde bulunmak istediğim zaman da ilk ulaşacağım 2-3 kişiden biridir.
Bu güzel yorumunuz için teşekkürler Ali Hocam, bilmukabele bende sizinle fikir alışverişi yapmaktan çok memnun oluyorum.