alay37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sivas'da 4 senedir öğrenciyim insanları çok sıcak kanlı gelmiyor . Başımıza da bir kaç olay geldi ev sahibi mermerci buldu parasını vermiş biz herhangi bir şey ödemedik işi yarım bırakıp gitti ev sahibi yanımızda aradı cenazem var falan dedi 1-2 hafta boyunca oyaladı başka numaradan arayınca koşuyor yapmıyorum ben dedi işi ev sahibi yaptı . Ev tuttuk eşyaları devir alacağız , önceki kalan kişi ( Sivaslı Değil ) yatakları yok diye 1 yatak , 1 dolabı evden almamış satmayın kullanın işiniz görülsün yıl sonu alırım demiş bize toplu sattılar daha bunun gibi 1-2 olayım vardır önyargılı olmak genelleme yapmak iyi bir şey değil Sivaslı çok iyi olan arkadaşım da var her şehirden çıkar ama burada biraz fazla gibi daha şimdiden baya soğuk 1 günde 4 iklimi yaşayabilirsiniz Sivaslılar lütfen alınmasın

Hayırlı Teskereler
hzaytre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nerelisin bilmem ama sogugu cok terstir. Normal soguklara benzemez. Merkezde kalcaksan cok gezcek yer yok, istasyon meydani, kongre binasi, cifteminare gibi eskide kalma yapilara gidersin.
karikaturname adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam memleket neresi bilmiyorum ama, eğer doğma büyüme İstanbul'da isen, "ben şuana kadar soğuk nedir bilmiyormuşum" dedirtecek kadar soğuktur... Hele ki sabahın köründe uyanacağını da düşününce...
Soğuk havaya "Nerelisin" diye sormuşlar, "Aslen Erzurumluyum amma Suvasda aleniyom" demiş....
Ulaşım nasıl oluyor hocam biz sivasta ineceğiz 5. Piyade eğitim Tugayı kh. Adresine gideceğiz