Değişik bir olay insan beyninin göç ettiği bir durum doğrusu dinen yasak mı haram mı doğru mu yaşanılması gereken bir durum mu ne kadar yakın bu bahsedilenler hepsi birer merak konusu doğrusu.
Sene 2010 çok uzak sayılmaz gurbette ki bir tanıdığı arayıp sesini duyalım konuşalım diye ayda kamyon dolusu para ödeyerek Avrupa paketleri satın alırdım/alırdılar ki genelde ordan ararlardı ucuz yazdığını söylerler idi haksız mıyım? Şuan bu paketleri bedava verseler alıp yükleyecek sayısı çok azdır. 2010 da yakın zamanda bir çok şey değişecek diye 10-12 yıl sonrası şuan ki gelişmeleri anlatsalar yada duysak yada görsek denk gelse hadi len ordan armut derdik inanmazdık uçuk gelirdi. Peki ya şuan 50-60 ında olan bireyler gençliğini hatırlasın 18-20 li yaşlarını yaşam nasıl değişmiş değil mi? Teknoloji ile bu daha da hızlandı işte hemde süper aşırı hızlı. 1990 li yılların merceddesi ile 2020 mercedesini yan yana koyun özelliklerine bakmayın resim bile arkadaki farkı gösterecektir size ki 1990 yılını yaşayan 20 li yaşlar şuan 50 yaşındalar şahit oldular değişime peki şuan ki 20 li yaşlar 50 sinde neler bekliyor acaba?
Düşünsenize Allah'im uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin başta tabi ki 2 yaşında kızım var 18-20 sine geldiğinde anlatacağım bak kızım benim zamanımda Facebook bu şekildeydi bak tiktok şöyleydi yada elimde Apple telefon falan vardı breeh baba sizin zamanız da amma ilkelmiş demeyecek midir? Şuan elimizde bulunan en son teknoloji eskimeye.mahkumdur.yenileri daima.cikacaktir ayak uyduramayacagız evet şuan 50-60 ında ki insanların kaçta kaçı teknolojinin en ucra.kosesini eksiksiz yaşıyor? Sene 2020 ilk defa dokunmatik telefon kullanmayı öğrenen insanlar hala varlar dedelerimiz. Peki sen ben 20-30 lu yaşlar dede yaşlarımızda o an ki teknolojiye nasıl tutunacagız tam bir muamma
Baya yazmışım karışıkta olmuş silmeyide düşündüm doğrusu 😂