Hocam öncelikle bu tür konularda tavsiye vermek cevap vermek çok doğru olmayabilir. Kolumuz ağrıdığında ağrı kesici, midemiz ağrıdığında mide koruyucu vs. bir şekilde ilaçla halledebiliyoruz ama beyin hastalanırsa ozaman uzman bir destek alma zamanı gelmiş demektir. Ufak bir kaç yorum yapayım uzun süredir kültürel erozyona uğruyoruz ve siyaset hayatın içine entegre olmuş durumda bir şekilde sürekli stres ve boşluk halinde olmanız normal. Daha önce bende sürekli hayatımı kontrol etmeye çalışıyordum sonra bıraktım sporla uğraştım, bazı hobiler edindim, birara ikinci dünya savaşına kafayı takmıştım 2 sene film, belgesel, kitap vs. epey okumuştum. Sonra startup ve finansal piasalara merak sardım oradan yurtdışında ufak yatırımlara başladım vs.. hayatıma sokmadığım tek şey gündem ve siyaset herşey gelip geçiyor kalan şeyler sizin tecrübeleriniz ve hayata bakış açınız oluyor. Hayat aslında çok kısa bir okadar da mucizelerle dolu herşeyi kafaya takmayın eğlenmeye bakın ne koşulda olursanız olun.