Merhaba, 2006 yılında açılmış bir rent a car sitemiz var. yaklaşık 10 yıl birçok anahtar kelimemde ilk sayfada yer almış, sonrasında ilgilenmeyi bıraktığımız için 6-7. sayfalara düşmüş bir site.
6 ay önce yeni bir tema alarak siteyi düzenlemek ve tekrar seo çalışmaları yaparak bir yerlere getirmek istedik. Tema değişikliği sonrası basit seo ayarlarını yaptım ve site 4. sayfaya yükseldi. Yapım aşaması devam ediyordu ki site bir anda google'dan kayboldu. 15 yıldır görmediğim bir şekilde kaybolma bu. Her ne kadar sitemiz yapım aşamasında olduğu için bazı sayfaları İngilizce haliyle duruyor olsa da bunun bu kaybolmanın sebebi olmadığına adım gibi eminim.
1 aydır site tamamen kayıp, her şeyi yaptım geri gelmiyor anahtar kelimemde.
Site: siteismi.com aramamda sorun yok anasayfam görünüyor, sitemap'te robots'ta sorun yok.
Bunların üzerine Yandex'te durum ne diye merak ettim ve site:siteismi.com aramamda hiçbir sonuç bulunmadı.
Bu durumun kesinlikle anormal olduğunu düşünüyorum ancak sebebini bilmiyorum.
Önerisi yardımı olacak olan olursa çok sevinirim, ücreti karşılığında da bu sorunun sebebini çözebilecek kişilerden de yardımcı olmak isteyen olursa yine çok mutlu olurum.
Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.