Site adresi Pm veya Whatsaap / Uygun Gördüğümüz Kişilere Verilecektir
Site için istenen fiyat : PM (xx.xxx 'li fiyat verilecektir.)
Sitenin aylık getirisi: 10.000-15.000 Arası Değişiyor.
Sitenin açılış tarihi: 14.06.2020
Kategori, sitenin içeriği nedir: PaketSatış Sitesi
Günlük hit sayısı: Google ads reklama göre degişiyor
Günlük hit sayısı: Reklama Göre değişir.
Ziyaretçi kaynağı: Organik ve Google Reklamı
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Sitenin toplam
119.000 ₺ Aktif ve satış devam ediyor.
Merhaba arkadaşlar uzun süredir bu işle ilgileniyorum tek tek emeğimle müşteri topladım sitenin satışını arttırdım sabit kalıcı müşterisi vardır sitenin sürekli aktif alan kişiler vardır açık konuşmak gerekirse gelirimi saglıyorum kar ediyorum bu sizin calıştıgınız smm panelleri icerisinde cok fark ediyor şuan sitemin 100.000 üzeri satışı vardır şuanki cirosu 120 bin tl hepsi ödeme kuruluşu olan pytr üzerinden alınıyor zaten tek tek bakıla bilir ayrıca havale eft kısmı hariç bircok ödemeyi sipariş oluşturmadan alıyorum whatsap üzerinden canlıdestek üzerinden acıkcası ilgilenirseniz güzel bir iş sitenin aylık 10 bin ortalama cirosu vardır ads reklamı acarsanız durum degişiyor bazen 1 haftada 10 bin tl satışı vardır siteden kntrol edilebilir bunlar tek tek satma sebebim ailevi meseleler farklı bir işe yöneldik ve ben zamanımı bilgisayara telefona veremiyorum bu sebeble müşteri kaybediyorum bu işle ilgilensin diye elaman tuttum güven proplemi yaşadım durum bundan ibaret bircok para harcadım siteye en önemlisi cektigi ciro ortada heray sabit satışı vardır boş geçtiği ay yoktur.
piyasada bir cok paket satış işiyle ugraşan arkadaşlarımız var rabbim herkese bol kazançlar versin. dediğim gibi müşterisi oturmuş bir sitedidir instagram sayfalarında facebook sayfalarında ads üzerinde cok tanıtım yaptım çok reklam ücreti verdim yani demem o ki reklamla gelen müşteriyi tuttuk kaçırmadık güven verdik ve sonrasında reklamı bıraktık sabit müşteriler almaya başladı.
iletişim WP: 0850 304 30 18