BySiriUS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar iyi çalışmalar arkadaşlar.

teknocloudsta 9 adet alanadım var.

-ilgili konuda arkadaşın belirttiği gibi support@wildwestdomains.com adresine maıl atmayı denıyorum sürekli hata verıyor alıcılara teslım edılemedı dıye. mail gönderemıyorum
-https://www.domainspricedright.com/ firmasının destek formundan defalarce kez post attım çağrı merkezini arayın diyor. konuşacak düzeyde ingilizcem yok.
-azure ile görüştüm, wwd ile görüşün diyor
-icann'a mail attım şu formdan şikayet edin diyor. şikayet ettim yine dönüş yok.

arada kaldım ve domaınlerın önemi cidden fazla.
domaınlerını alabılen arkadaşlar yardımcı olursa çok mınnettar kalacağım.
Şimdiden teşekkürler
hocam daha önce forumda bir arkadaş paylaşmıştı. ben bu mail ile bütün alan adlarımı kurtardım. bazen sabah mail attım akşamına domainim hesabımda oldu artık alıştılar sanırım sorunlarımızı duydular diye düşünüyorum. mail metnini aşağıya bırakıyorum. KİMLİK ÖN YÜZÜNÜ EKLEMEYİ UNUTMAYIN. hatta mevcut ise teknocloudstaki alan adlarına ait fatuları da ekleyin daha iyi olacaktır. siz kendinize göre mail, isim soyisim, telefon ve domainspricedright.com bilgilerini ekleyin. eminim netice alacaksınız.

MAİLE YAZILACAKLAR:
Konuya "Domain Transfer" yazdım

I am a victim of Teknoclouds.com.tr. My name is İSİM SOYİSİM. I heard you made a deal with Azure. I want to transfer and control the domains I mentioned below to Domainspricedright.com. I sent photo ID card faceplate for confirmation.

My domains whois information:
Name Surname: İSİM SOYİSİM
e-mail: EPOSTA ADRESİ
Tel: TELEFON

Domainspricedright.com Account Information:
E-Mail:
Username:
Customer no:
Valid PIN:

Domains Registered
DOMAİN ADLARI