AbdullahAsn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel Yorum güzel bakış açısı GÜZEL YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM
diğer Arkadaşlarda Videoyu izlemeden Boş Yorum yaptıklarını düşünüyorum. Rica ediyorum Laf olsun Torba dolsun Diye yorum yapıp Kavga, tartışma, Boş kelam etmeyelim tam izleyip öyle yorumunuzu yazın. İZLEMEDEN YORUM YAPANLAR DİREK TARAFINI BELLİ EDENLER Diye düşünüyorum.
Anlatılan Şeyler Hakkında Mantıklı Yorum seviyeli Tartışma Olması Kırıcı olmaması rica olunur.
Hocam dinlemeden izlemeden yorum yapılmaz ki. Ben normal bir vatandaşım. Ne devlette mevkim var ne gözüm var ne de x partisine üyeyim ne de partizanım. Şimdi bu adamın aynısının karşı versiyonu olsa oraya da tepki veririm. Sohbet ortamlarında beni sevmiyorlar bu yüzden Sanki sabit fikirli olmamız lazımmış gibi. Mesela şu an ki sistemi sevmeyenler var. CBK ile aylarca meclisten sırf vekillerin hırsları yüzünden geçmeyen veya geçemeyen yasalar şak diye geçiyor. Bunu övmek lazım. Biz über yüksek bir medeniyete sahip değiliz ki yıllarca boş şeyleri tartışalım. Bizim icraate, ilerlemeye ihtiyacımız var. Bunun için mesela başkanlık sistemini tam değil de sürekli ohal halinde olmamızı seviyorum. Bu arada 2000 lerde x partisinin tezkereye karşı oy kullandığını da hatırlarım. Eğer o gün biz IRAK'A giriş yapsaydık ABD o malum terör partisiyle iş yapmayacaktı BİZİMLE yapacaktı ve öyle bir problem kalmayacaktı. Bugün SURİYE için de aynısı geçerli. FSA, TSK yerine başka bir kuruluş bulur onunla yoluna devam ederse, verdiğimiz şehitlerin kemikleri sızlar. Ben böyle düşünmek gerektiğini düşünüyorum. Fayda ağırlıklı.