Coin işiyle alakası olanlar varsa bilir, kripto borsaları ilk açıldıkları zaman tanıtım amaçlı
yeni üyelerine hediye verirler, buna da airdrop denir.

Türkiye'de de yeni açılmış bir kripto para borsası var, ilk kullanıcılarına hediye olarak 200 TL'lik btc hediye ediyor, ayrıyeten belli bir tutarda coin al-sat yapanlara da 300 TL referans geliri daha veriyor, yani totalde 500 lira alıyoruz. Anlatıma geçeyim:

İlk olarak bu link üzerinden borsaya kayıt oluyoruz 👉🏽 https://rainturk.com/tr?ref=KXZ2TT3

(Link üzerinden kayıt olmazsanız referans bonusu alamazsınız.)

Ardından kimlik onay işlemlerini yapıyoruz (Bunu banka güvenilirlik sistemi gibi düşünebilirsiniz, kripto para borsaları da kullanıcı güvenliği için bunu ister, dünyanın en büyük kripto borsaları da dahil Binance vb)

Onay işlemini yapıp tamamlandığına dair mail aldıktan sonra hesabımıza XRP transfer edeceğiz. Zira en düşük komisyon kesintisi yapan coin.

İsterseniz siteye TL atıp ordan da XRP alabilirsiniz.

Ardından 25 adet XRP'yi 6-7 kez alıp satıyoruz totalde 1500 liralık hacime ulaşana kadar. Neden 25 diye sorarsanız sitede minimum XRP alım - satım tutarı 20 adet. 5 adet fazla almamızın nedeni FEE'leri karşılamak.

Bu noktada 300 TL'lik referans bonusumuz anında hesabımıza yatıyor.

+ Olarak 200 TL de kimlik onayı bonusu var, o da 7-8 işgünü içinde tanımlanıyor.

Kısaca totalde 500 TL'lik airdropumuzu alıyoruz.

Benim onay işlemim 2 saat sürdü, çevreden gözlemlediğim kadarıyla gece yapılan kimlik onayı işlemleri daha kısa sürede tamamlanıyor.

Burda kilit nokta, üyeliğinizi verdiğim referans linki üzerinden açmazsanız referans hediyesinden faydalanamazsınız, yalnızca 200 TL bonus alırsınız.

Kampanyada süre sınırı yok ama çok yalımda bitebilir, çok fazla kişiye yayılmadan usulca paranızı alın gidin.

Ben çekimimi yaptım, borsa ulusal bir borsa, güvenilir ve Türkiye'deki şubesi yeni açıldı. Twitter hesapları mavi tikli, bir sıkıntı yaşamazsınız 👍🏽

Aldığım ödemeyi de şuraya iliştireyim: https://www.hizliresim.com/281i2ht

Refsiz link: rainturk.com (Referans linksiz üye olursanız 300 TL + ödemeyi alamazsınız.)

Kafasında soru işareti olan, anlamadığı yer olan varsa PM atabilir.