Daha önce de izledim dinledim bugün Ahaberde de vardı.
Öncelikle maskesi yok.
Konuları çok güzel saptırabiliyor. Geçmişi anlatıyor eyvallah ee bugün laf söylediği taraflar bundan 10 yıl önce açılım adı altında kendi tuttuğu siyasetçilerle ağlaştılar. Yok af geldi yok o geldi bu geldi.
Aselsan'a mühendis yetiştiriyoruz eyvallah. Eee bizim 2000 lerde mühendis dolu uçağı düşürenler kimlerdi bunlardan bahsediyor mu? hayır çünkü unuttuk niye hatırlatsın?
Kendi silahımızı yapacak teknolojimiz var peki hammaddemiz var mı? Bunların maliyeti ne olacak? Yeni maden mi keşfettik? Hayır. Ama yapabilecek teknolojimiz var. Tamam da bunun ekonomik problemleri ne olacak?
Bir de TR zaten en güçlü ordulardan birine sahip. Öyle de olmak zorunda ona da eyvallah. Lakin bizim buradaki konumumuz DAĞ. Biz DAĞ da iyiyiz. Havada ve denizde yokuz. Kaç tane uçak gemimiz var kaç tane uçağımız var? Bunları detaylı söyleseydi dinlemeye değer derdim söylemiyor da. IHA yapıyoruz hatta dünyada öncülerdeniz peki o zaman neden Fransa'dan IHA aldık milyonlarca EUR'ya? Bunu da anlatsın açıklasın. Teknoloji çalmak için mi? Hayır. Knowhow yaratmak için mi? Knowhow satın alarak mı yaratılır?
Çok problemli söylemleri var. Prof konuşuyor ve kendisini dinlettiriyor. Hitabeti kuvvetli. Söylemleri benim gibi geçmişi unutmayanlar için boş.
Tutturmuşlar x partinin bakanlıkta. başarılı olacak mı olmayacak mı konusuna. Arkadaşım o partiyle el ele tutuşup ağlaştınız. Ağlaşmadan önceki haftalarda karakollara roketli saldırı düzenlendi her gün şehitler verildi kimsenin sesi çıkmadı. Üzerine o dönem orduyu boşalttınız ergenekon dediniz bugün o dava düştü hepsi aklandı. Boş olduğu ortaya çıktı. Bunları o dönemin şartlarıyla neden karşılaştırıp anlatmıyor?
Tek katıldığım nokta, mevkilere hepimizin sonuna kadar saygı gösterme konusu. Buna katılıyorum. Seversin, sevmezsin takdir eder etmezsin. Birileri bu ülkede DEVLET makamında yer alıyorsa, bakan olur vali olur kaymakam olur a, b, c den gelme bile olsa saygı gösterilmelidir. Bu konuda gençler gerçekten eğitilmeli.
Güzel Yorum güzel bakış açısı GÜZEL YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM
diğer Arkadaşlarda Videoyu izlemeden Boş Yorum yaptıklarını düşünüyorum. Rica ediyorum Laf olsun Torba dolsun Diye yorum yapıp Kavga, tartışma, Boş kelam etmeyelim tam izleyip öyle yorumunuzu yazın.
İZLEMEDEN YORUM YAPANLAR DİREK TARAFINI BELLİ EDENLER Diye düşünüyorum.
Anlatılan Şeyler Hakkında Mantıklı Yorum seviyeli Tartışma Olması Kırıcı olmaması rica olunur.