DijitalMevzular adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasin nisan gibi aldı hocam mayıs değildi. Yanlış hatırlamıyorsam aynı dönemde aldık. Nisan gibi aldığım zaman 9 sıfır 472 den idi sanırsam x.x milyar adet almıştım. Dünya üstümden geçse bana kimse sattıramadı bu shibaları fakat sattım sattım erittim. Paraya o kadar çok ihtiyaç oldu ki.. Şuan 2-3 trilyon olmuştu. Yasinin avukatlığını yapmış olmayayım ama o da nisan gibi almıştı yanlış hatırlıyor olabilir. Rakamları hatırlamam mümkün değil shibadan sonra 20 adet kadar 8-9 sıfırlı tokenlere girdik binbir türlü maceraya atıldık cüzdanları bulamıyorum şuan karmakarışık hesaplarım. 20 ye yakın token her birisi 5 milyar 10 milyar 50 milyarlık adetlerle uçtu gitti. Topuna 2 bin ₺ anca yatırmışımdır koymadı tabi çünkü shibanın ekmeğini her türlü yedik.
Arkadaşı tanımam etmem ama yazdıkları hiç biri uyuşmuyor birbiriyle. Long short işlemlerinden hatırı sayılır bir servet batıran biri olarak bana hangi ay da kaçtane alındıgı yazılsın en ince detayına kadar hesaplarım.

Kaldıki 5. Ayda Mayıs ta aldıgı 600 dolar bugün en yüksek ath sinde bile o seviyeyi görmesi i m k a n s ı z… Benim gibi tespit eden başka arkadaşlarda var konuda adım gibi eminim yanlış olduguna.. Yani ben yanılsam bile matematik yanılmaz. Hesap kitap rakamlar ortada çünkü. 5.aydaki fiyatı belli bugünkü ath fiyatı belli. Ben yanlışsam matematiktemi yanlış???