Aslında verileri silince veritabanında id aralıklarından fark edebileceğimi bilecek kadar yazılımdan anlıyor fakat devamlı "bu iş olmasa intihar ederdim 2 çocuğum bu sayede babasız kalmıyor" gibi alttan alttan göz yummam için vicdan oyunları yapıyor o yüzden söylemekten rahatsız oluyordum fakat sanırım direkt olarak söyleyeceğim
Hırsızlık yapacağına kafasına sıksın daha iyi.
Çocuklarına 2 ekmek yerine 1 ekmek yedirsin ama helal ekmek yedirsin.
Önünde 2 yol var.
1) Bu adamı hayatından tamamen çıkarıp yeni bir ortak ile daha güvenli ve kontrollü bir sistem ile yoluna devam etmek.
2) Bu adamın hırsızlık yapamayacağı bir sistem kurup, sistemde bir hata var galiba eksik idler ödemeler var, sistemde değşiiklik yapacağım senin de benim de kaybımız olmasın diye sistemi çalamayacağı hale getir. Ads hesabı dışında günlük siparişleri kontrol et. Ve çalmaya cesaret edemesin diye günlük kontrol et. Hala ufak tefek bile çalmaya kalkarsa tüm ilişkini bitir. Hırsızlık bir karakter meselesidir, buna tenezzül eden adamları hayatınızda tutmamanız dah aidealdir.
UNUTMA ONUN 2 ÇOCUĞU SENİN 2 ÇOCUĞUNDAN KIYMETLİ DEĞİL. BUGÜN ÇOCUĞUN VAR MI BİLMİYORUM. AMA ONUN SENDEN ÇALIP ÇOCUKLARINA AKTARDIKLARI PARALAR SADECE SENDEN ÇALINMIYOR SENİN GELECEKTEKİ ÇOCUKLARINDAN DA ÇALINIYOR. O PARALARI ALTIN YAPIP KÖŞEYE KOYSAN İLERİDE ÇOCUĞUN OLDUĞUNDA KENDİ ÇOCUĞUN İÇİN KULLANABİLECEĞİN FAZLADAN KAYNAK OLUR.
Ve unutma bugün işlerin iyi gidiyor para kazanıyorsun diye kendini güvende hissetme. 10 sene sonra sen de çocuklarına bakacak paraya muhtac hale gelebilirsin. Bugün çeşme akarken testini doldur ve kimsenin senin testinden su çalmasına izin verme.